Saturday, 29 December 2007

KABAR SAKA PESISIR

yagene kayangene butheke segara iki
ombak saya gedhe
watu karang masang landhepe

sapa kentir
sapa kebandhang banjir
menyanga pinggir
dhandhulan lintang panjer

akeh kang
ing segara kene kejepit jembar


4 desember 1988
piye?:

0 urun rembug: